PEACE of Life

Stresshantering för ökad livskvalitet med Peaceoflife

Stresshantering är något som jag önskar att jag hade fått lära mig redan i skolan. Att hantera mig själv när stress-påslaget fick mig att dra in magen, pulsen ökade och andetaget hamnade högt upp i bröstet. Det kunde vara en idrottslig prestation, prov i skolan, jobbigt hemma, kompisrelationer, relationer, känslor – ja, livet.


Stress är en överlevnadsinstinkt. Hade vi inte haft den hade människan som art varit utdöd sedan länge. Men, den moderna människan lever enligt Dr. Joe Dispenza våra liv till 70% under stresshormonerna. Samtidigt visar forskningen att det är inte stressen i sig som är farlig för oss utan det är bristen på återhämtning och det är det jag brinner för att erbjuda;

När stressen blir för långvarig kan problemen uppdagas ett efter ett; huvudvärk, sömnbesvär, ont i nacken och t.ex. orolig mage. Eller så lyssnade du inte in kroppens små subtila signaler för att du skulle bara avsluta, fixa och göra, så till slut orkade du inte ta dig till jobbet eller ens upp ur sängen. Utmattad. Jag har varit där; vägrade lyssna på min kropp – och själ för den delen. Jag skulle bara.

Då hittade jag Mediyoga. En väg till att successivt ändra mönster och rutiner till att bli hållbara för ökad livskvalitet och glädje. Med tiden har jag fördjupat mig i andetagets kraft och utbildat mig till Andningscoach. Tillsammans med mina tidigare kunskaper som Massageterapeut så har jag skaffat mig en fantastisk verktygslåda för att hantera livets skiftningar och dessa verktyg för stresshantering vil jag också dela med dig.