PEACE of Life

Enskild yogasession

Söker du balans i tillvaron, minskad stress, bättre självkännedom?

Prova att nå dit genom yoga som är ett fantastiskt redskap där du förändrar dig i din takt, kärleksfullt – med acceptans och tillit till dig själv, din inre styrka och visdom.
Traditionellt lär man ut yoga en till en, alltså en lärare och en elev, för att yogan ska kunna anpassas till dig, där du befinner dig. Ett personligt utformat program behöver inte vara långt eller krångligt utan det är regelbundenheten och din intention som skapar utveckling.

Första gången träffas vi ca 90-120 min och går igenom hur du mår, hur din vardag ser ut samt lite bakgrundsfrågor. Utifrån det plockar jag ihop övningar eller ett helt pass till dig som du får arbeta med hemma för att stärka dina obalanser, balansera ditt system. Du får en förståelse för vad det är som har präglat dig och skapat dina obalanser.
Jag finns hela tiden som ditt stöd i bakgrunden. Allt för att du ska kunna utvecklas i din fulla potential.

Därefter träffas vi, 60 min per tillfälle, när du känner dig redo att gå vidare i din yoga. Jag rekommenderar en uppföljning inom 6-8 veckor, för att du ska få det stöd du behöver för att skapa en hållbar rutin med din yoga. Du tar med dig dina erfarenheter och reflektioner och utefter det fortsätter du din egen utveckling.

Positiva fysiska effekter är att du stärker ditt immunförsvar, balanserar hormonsystemet, balanserar och stärker ditt nerv- och körtelsystem. Din kropp blir smidigare, du ökar din styrka både fysiskt och psykiskt och du ökar din lugnkapacitet m.m.

Positiva emotionella effekter är att du motverkar stress och spänningar, ökar energin och koncentrationsförmågan och hjälper dig att kontrollera dina känslor, m.m.

Enligt det yogiska perspektivet finns det inga kroniska sjukdomar, det handlar bara om obalanser i ditt annars självläkande system.

Boka tid

Varmt välkommen till din inre resa!
Varmt välkommen till din inre resa!

MediYoga_Edu_BadgePng svart