PEACE of Life

Om mig

Jag som driver PEACE of Life heter Ewa Hörnfalk. Personlig utveckling har alltid legat mig varmt om hjärtat där två av mina passioner är yoga (inklusive meditation) och massage. Dom verktygen hjälper mig att förstå mina mönster och komma djupare i kontakt med livet.

Jag tror på människans självläkande förmåga och av egen erfarenhet så kan yogan verkligen vara en del i processen att bli hel. Massagen kan öppna upp medvetenheten om sin egen kropp, lindra smärta, öka rörligheten eller bara vara avslappnande – oavsett vilket, så är det välgörande.
Jag vill hjälpa andra människor att hela sig själva – inifrån. Ingen snabb fix, utan varaktigt med tålamod och kärlek. Min egen resa från en medelsvår utmattningsdepression (som diagnosen hette då) har banat denna vägen för mig.

2001 började jag träna både Hatha och Ashtanga yoga till och från och utbildade mig till instruktör i Mediyoga 2013 och vidare till Lärare och Terapeut i Mediyoga och var ”färdig” i december 2015.
Utbildade mig till Massageterapeut på Axelsons 2001, vilket jag arbetade med under tre års tid som egen företagare på bl.a. Hälsorum i Varberg och som timanställd på Asia Spa som massör och instruktör, i två omgångar. Sedan var det dags för paus, för barnen att få utrymme i mitt liv.
Jag är diplomerad Medicinsk Massageterapeut sedan juni 2014 och driver sedan september 2014 PEACE of Life. Under hela hösten 2014 hade jag förmånen att få samarbeta med Kommunhälsan i Varberg i ett stort hälsoprojekt inom Varbergs Kommun som instruktör i Mediyoga där jag höll upp emot 100 klasser.

Jag har en grundutbildning i professionell coaching och MI-samtal för att kunna guida bättre i enskilda yogasessioner och numera även andningscoaching. En fördjupning inom Yoga vid Stress & Utbrändhet, steg 1-3, för Elisabeth Engqvist, vilket är en naturlig inriktning för mig då jag själv har hittat min väg tillbaka till kraft och balans genom Mediyoga och vill gärna förmedla detta fantastiska verktyg till andra. 

På Axelsons Institut har jag nyligen lärt mig koppningsmassage vilket hjälper mig att komma åt gamla spänningar som sitter djupt i musklerna samt är Lic. Andningscoach sedan juni 2022 och har öppnat upp för klienter att komma på Andningscoaching. Andetaget är en viktig nyckel till hälsa – kom och prova!

Du är varmt välkommen att utforska din inre potential!