PEACE of Life

Yoga för helhet, terminskurser

Höstterminens tema kommer ut inom kort

Vi varvar rena Mediyoga-pass med andra yogapass men oavsett pass så har vi utgångspunkt i det mjuka, inkännande förhållningssättet till yogan. Som vanligt; alltid med en längre vila till Gongarnas vibrationer och så avslutar vi med en meditation. Du behöver inga tidigare förkunskaper av yoga men gillar djupgående yoga.

Anmälan, avgifter och betalning:

Du anmäler dig genom att fylla i uppgifterna på BokaDirekt, som kommer upp inom kort.
Klicka på den kurs du vill anmäla dig till:
Yoga för Helhet Torsdagar
Yoga för Helhet Tisdagar

Kursavgift för Yoga för Helhet: xx kr 
Kursavgiften betalas när du har fått din faktura per mail och du kan betala till BG 565-3365 eller Swish nr.: 1234 193595. Snälla du, ange fakturanumret i meddelanden.
Vi tar även emot ePassi.
OBS! Din anmälan är bindande.

Du som väljer att gå en termin tillsammans med mig kan även gå på extra pass/ drop-in samt ta med dig en vän att prova-på för endast 120 kr/pass (o.p. 220 kr)

Kursstarter:
Tisdagen den 10/9 kl.18:30-20:00
Torsdagen den 12/9 kl.18:30-20:00

Allmän information:

Du behöver inte ha några förkunskaper från yoga. Vi gör alltid mjuk och inkännande yoga, där du utgår ifrån vart du och din kropp befinner sig just nu.
Dörren är öppen 20 min innan passet börjar.
Kom i mjuka, rörliga kläder och framåt hösten; ta gärna med dig varma sockar och en tröja till vilan.
Missar du ett tillfälle på terminsklassen kan du alltid ta igen i annan grupp, så länge det görs under pågående termin, stäm bara av med mig när du vill komma, så lägger jag fram en matta åt dig.

För att boka drop-in; skicka ett sms till 0704-496687 senast 60 min innan klassen startar för att få svar om du har en plats. Betala 220 kr på plats till swishnr: 1234193595
Deltagare som har betalat terminsavgift har dock alltid företräde.

LOKAL: Östra vägen 69C, intill PS Gymnasieskola i Varberg med nedgång på gaveln av huset till källaren. En underbar yogasal där vi hålls i Moder Jords famn.

PARKERING: Det finns gott om platser på den stora parkeringen vid PS Idrottshall och därifrån är det endast ca 1-2 minuters promenad. Det finns även parkering längs med gatan (obs! framför Nyhemsskolan är det 16 meter som endast är 15 min, i övrigt fri tid) och intill PS efter kl.18 med infart från Engelbrektsgatan. På dagtid brukar det vara fullt på PS-parkeringarna.

Just DU är så hjärtligt och innerligt varmt välkommen till ett möte med dig själv.