PEACE of Life

Sagt om kurserna – Kärlek från deltagarna

Sagt om kurserna:
(längre ner hittar du referenser från företag jag har samarbetat med)

”Tänker vilken ynnest o tacksamhet att jag de senaste dryga 2 åren fått ta del av ditt fina sätt att förmedla mediyoga. Du har inspirerat o hjälpt mig oerhört att komma tillbaka fr utmattning o som gav mersmak o ledde till Elisabeth o Villa Dorothea o nu Göran o Pyramiderna i Bosnien. Säger bara WOW!!!!❤️❤️❤️TACK!!!! ” / Ingrid, deltagare på stress & utbrändhet, steg 1-2

***

Säkert många med mig som kommer att sakna onsdagarna med just dig, att bli guidad så varsamt, ärligt, avskalat men kraftfullt.” / Ida (deltagare Mediyoga för Helhet)

***

”…vill bara säga att du med ditt lugn och inkännande sätt betytt jättemycket för mig i återhämtning.
Första terminen jag gick hos dig förra hösten (2017) var min första kontakt med yoga och jag var nog rejält skeptisk till att detta skulle vara något som kunde hjälpa mig.
Efter några gånger så började jag se fram mot yogatillfällena och bara ljudet av din röst fick mig att varva ner.
Nu märker jag själv att jag mår så mycket bättre och är lugnare och harmonisk så yoga är något jag ska fortsätta med.” / Carina (deltagare Mediyoga för Helhet)

***

”Kursen ser till helheten av individen, den är såååååå bra !Riktigt ”själdetox” för mig. Mediyoga påverkar mycket det emotionella också, det är jätteskönt att bli lugn, hitta en inre frid. Denna kursen är även en sorts  livsstil-förbättring-kom-igång, och läraren är det allra bästa man någonsin kunde hitta ! ?????

Denna kursen har ändrat mitt liv.” / Natacha (deltagare Stress och utbrändhet, steg 1)

***

”Den gav mig förståelse för mitt mående, verktyg och hjälp med att hantera min situation. Gav vila i att det var ok att må som jag gjorde och att vara sjukskriven, att jag inte var ensam eller onormal. Den teoretiska bakgrunden och kunskapen som förmedlades var mycket viktig för min motivation. Din tillgänglighet för frågor och funderingar uppskattade jag också mycket.” /Åsa (deltagare Stress och utbrändhet, steg 1-2)

***

”Det var bra med att utbyta erfarenheter, ngn som frågade/följde hur jag mådde.. Det var bra med kunskap kring stress.
Det var underbart att få gå ner i takt, lära sig djupandas, ge sig kvalitetstid!”  / Kerstin (deltagare Stress och utbrändhet, steg 1-2)

***

”…du enligt mitt tycke är en väldigt lyhörd yogalärare som ger tydliga instruktioner och är generös att dela med dig av dina egna erfarenheter och lärdomar från såväl yogan som andra delar av livet.” /Magnus (deltagare Stress och utbrändhet, steg 1-2)

***

”Jag har verkligen uppskattat din kurs. Den har varit bidragande till att jag kunnat reda ut det ”kaos” jag upplevde när jag började känna av mina utmattningssymptom riktigt kraftfullt. …

Din kurs har varit viktig på flera sätt. Den har gett mig en annan dimension av stress som inte läkaren kunde förmedla. Det beror nog också på att jag är mottaglig för den. Det du sagt vid kurstillfällena har varit nytt och inspirerande, men samtidigt så självklart och naturligt. Så du har hjälp mig att lära känna mig själv. Din kunskap har fått mig att förstå att jag känner och upplever situationer genom flera olika dimensioner. Mitt kaos har berott på detta, att jag inte förstått mig själv och hur jag upplever saker. Nu vet jag bättre och börjar alltid med att bearbeta mina egna känslor, för när jag sen möter andra är jag så mycket tydligare i min kommunikation. Det gett enorma resultat! Jag har fått min självkänsla tillbaka och kan varje dag uppleva min förmåga att känna av stämningar, men bestämmer mer och mer själv vilka jag ställer mig utanför och vilka som är viktiga för mig att gå in i och vara en del av. …

Det värdet ligger i den dimensionen du och jag delar och som jag numera utvecklar varje dag. Jag släppte taget om den och det orsakade min utbrändhet, men idag använder jag yogan för att varje dag utgå ifrån den.” /Camilla (deltagare på Stress & Utbrändhet, steg 1-2)

***

”Jag vill tacka för kursen. Även om det resulterat i jobbig yrsel under en period väger det som varit positivt utan tvekan över. Du är säkert van att få feedback på vad yogan gett kursdeltagarna. Jag vill ändå berätta att det hjälpt mig att bli bättre från min utmattning. Min hormonbalans har blivit bättre. Mitt hår har blivit tjockare, Jag har lättare att komma ner i varv och slappna av, Saker jag behövt bearbeta har kommit upp till ytan så jag har kunnat släppa det. Min stela rygg mår bättre än någonsin och är inte stel längre.” /Emma (deltagare på Mediyoga Bas)

***

Astra Zeneca i Mölndal
Morgonyoga för personalen under fyra terminer (2016-2017).

Instutitionen för hälsa och vårdvetenskap/ Sahlgrenska
Em-yoga för personalen under fyra terminer (2016-2018).

Kommunhälsan i Varberg
Samarbete i ett stort projekt: ”Hälsosamt arbetsliv” under hösten 2014 där jag höll nästan 100 yogapass med ca 350 deltagare.
Terminskurser, våren 2015 – hösten 2022

Anhörigstödet i Varberg
Terminskurser, hösten 2015 – hösten 2020

MediyogaInstitutet Gbg, som sedan blev MediyogaCenter
Dag- och kvällsklasser under sex terminer (2016-2018).

För personliga kontakter med mina referenser, kontakta mig på ewa@peaceoflife.nu