Vårens terminskurser; v.5-17 (Kursstarterna blev framflyttade två veckor pga sjukdom.)

Schema:

Yoga för HELHET med grunden i Mediyoga
Torsdagar, kl.18:30-20:00, 12 ggr

och 
Söndagar kl.18:00-19:30, 10 ggr, uppehåll v.8 och 11

LOKAL: Beas Gongyoga, Järngatan 2 i Varberg. Gott om parkeringar runt huset. En underbar yogasal på andra våning som drivs av min kära gamla kollega från Hälsorum.

ÄNTLIGEN har restriktionerna lättat och vår yogasal är så stor att jag känner att det finns plats för några deltagare till. Hör av dig ifall du är intresserad!

Kursbeskrivning:

YOGA för HELHET
Nytt år – ny intoning! Vi kommer också att undersöka andetaget djupare, då jag under våren går en utbildning till Lic. Andningscoach. Vi provar på olika andningstekniker för olika effekt och du får lite mer kunskap om just andetaget och vikten av att börja eller bli mer medveten om hur just du andas.
Vi varvar rena Mediyoga-pass med andra yogapass där vi även gör övningar för att sträcka ut hela baksidan av kroppen – för en helhet. Oavsett pass så har vi utgångspunkt i det mjuka, inkännande förhållningssättet till yogan. Som vanligt; alltid med en längre vila till Gongarnas vibrationer och så avslutar vi med  en meditation. Alla kan delta – oavsett förkunskaper.

Dr. Joe Dispenza menar att 70% av tiden lever vi under stresshormonerna! Forskningen visar att det är inte stressen i sig som är farlig för dig, utan bristen på återhämtning. Kom och få verktyg att hantera stress på praktisk nivå.
Yogan jobbar alltid på tre plan; fysiskt, mental och emotionellt. För helhet.

Träna dig i att lyssna till är din innersta gudomliga eller ”gudinnliga” sanning. Vi kan alla få tips och inspiration från andra, men när det kommer till besluten; ta dom från DITT hjärta. 
För mig har Mediyoga och meditation blivit en väg att hitta min inre röst och guidning och att läka från en utmattning och skilsmässa.
Kom och prova du med!

Allmän information:

Alla kan delta! Du behöver inte ha några förkunskaper från yoga. Vi gör alltid mjuk och inkännande yoga, där du utgår ifrån vart du och din kropp befinner sig just nu.
Passen är 90 min. Dörren är öppen 15 min innan passet börjar. 
Missar du ett tillfälle kan du alltid ta igen i annan grupp, så länge det görs under pågående termin, stäm bara av med mig när du vill komma, så lägger jag fram en matta åt dig. 

Anmälan, avgifter och betalning:

Du anmäler dig genom att maila till ewa@peaceoflife.nu

Kursavgift för VT2022: Torsdagar: 2 200 kr och söndagar: 1850 kr
Du betalar till BG 565-3365 eller Swish nr.: 1234 193595
Vi tar även emot ePassi.

Du som väljer att gå en termin tillsammans med mig kan även gå på extra pass för endast 120 kr/pass.

Drop-in betalas på plats till swishnr: 1234 193595 och kostar 220 kr.
5-kort: 990 kr, köpes på plats (Giltighetstid 1 år från utskriftsdatum.)

För att boka drop-in, skicka ett sms till 0704-496687 senast 60 min innan klassen startar för att få svar om du har en plats.
Deltagare som har betalat terminsavgift har dock alltid företräde.

Just DU är så hjärtligt och innerligt varmt välkommen till ett möte med dig själv.

Vår härliga yogasal på andra våning i Beas Gongyoga-sal