PEACE of Life

YOGA VARBERG, HT 2022

Höstens terminskurser; v.34-46 – öppna för anmälan.

MEDIYOGA för Helhet
Kursstarter
Tisdagen den 23/8 kl.18:30, 12 ggr (uppehåll v.44 för höstlov och v.46) OBS! Ny dag och tid!
Torsdagen den 25/8 kl.18:30, 12 ggr (uppehåll v.44 för höstlov)

Dörren kommer att vara öppen 15 min innan passet börjar, alltså kl.18:15, så att de som har varit i lokalen innan hinner ut före.
Du kan, som vanligt ta igen missade tillfällen.
Pris: 2 220 kr

Du får verktyg att hantera stress på praktisk nivå vilket ger effekter som bl.a. bättre sömn, rörligare kropp, minskad smärta, ökad självmedvetenhet och självkänsla – en ökad känsla av helhet.
Yogan kommer som vanligt att ha sin grund i Mediyoga. Mjukt, inkännande och slutna ögon. Yoga, Gongvila och meditation. Men, också med något nytt inslag, för att utmana och utforska ditt inre.

LOKAL: Östra vägen 69C, intill PS Gymnasieskola i Varberg med nedgång på gaveln av huset till källaren. En underbar yogasal där vi hålls i Moder Jords famn.

PARKERING: Det finns gott om platser på den stora parkeringen vid PS Idrottshall och därifrån är det endast ca 1-2 minuters promenad. 

Kursbeskrivning:

YOGA för HELHET
Andetaget kommer att vara ännu mer centralt denna termin då jag väver in det jag har lärt mig i min utbildning till Andningscoach. Vi provar på olika andningstekniker för olika effekt och du får lite mer kunskap om just andetaget och vikten av att börja eller bli mer medveten om hur just du andas.

Äger du ditt andetag? Kan du expandera bröstkorgen och fylla lungorna på djupet så att du kommer i kontakt med de nedre lungloberna som är förbundna med nerver som aktiverar lugn-och-ro-responsen i kroppen? Eller har du som många andra lärt dig att expandera magen men inte bröstkorgen?
De flesta av oss går runt med ett konstant påslag av sympaticus; ”fight-flight-freeze”. Men, även om andetaget tillhör det autonoma nervsystemet så ÄR det faktiskt något som du kan ta kontroll över.
Bli medveten om hur du andas.
Ge rum åt ditt andetag. Träna ditt andetag i rörelse och på så sätt expandera bröstkorgen för att öka din syresättning.

Skapa ett utrymme i vardagen där du ger din kropp möjlighet att återhämta sig.
Vi varvar rena Mediyoga-pass med andra yogapass där vi även gör övningar för att sträcka ut hela baksidan av kroppen – för en helhet. Oavsett pass så har vi utgångspunkt i det mjuka, inkännande förhållningssättet till yogan. Som vanligt; alltid med en längre vila till Gongarnas vibrationer och så avslutar vi med  en meditation. Alla kan delta – oavsett förkunskaper.

Dr. Joe Dispenza menar att 70% av tiden lever vi under stresshormonerna! What!?
Forskningen visar att det är inte stressen i sig som är farlig för dig, utan bristen på återhämtning. Kom och få verktyg att hantera stress på praktisk nivå.
Yogan jobbar alltid på tre plan; fysiskt, mental och emotionellt. För helhet.

Träna dig i att lyssna till är din innersta gudomliga eller ”gudinnliga” sanning. Vi kan alla få tips och inspiration från andra, men när det kommer till besluten; ta dom från DITT hjärta.
För mig har Mediyoga och meditation blivit en väg att hitta min inre röst och guidning och att läka från en utmattning och skilsmässa.
Kom och prova du med!

Allmän information:

Du behöver inte ha några förkunskaper från yoga. Vi gör alltid mjuk och inkännande yoga, där du utgår ifrån vart du och din kropp befinner sig just nu.
Passen är 90 min. Dörren är öppen 15 min innan passet börjar.
Missar du ett tillfälle kan du alltid ta igen i annan grupp, så länge det görs under pågående termin, stäm bara av med mig när du vill komma, så lägger jag fram en matta åt dig.

Anmälan, avgifter och betalning:

Du anmäler dig genom att maila till ewa@peaceoflife.nu

Kursavgift för VT2022: 2 220 kr som betalas senast den 16/8 efter att du har en bekräftad plats.
Du betalar till BG 565-3365 eller Swish nr.: 1234 193595
Vi tar även emot ePassi.

Du som väljer att gå en termin tillsammans med mig kan även gå på extra pass för endast 120 kr/pass.
Vill du boka båda dagarna så betalar du: 3 420 kr

Drop-in betalas på plats till swishnr: 1234 193595 och kostar 220 kr.
5-kort: 1 000 kr, köpes på plats (Giltighetstid 1 år från utskriftsdatum.)

För att boka drop-in, skicka ett sms till 0704-496687 senast 60 min innan klassen startar för att få svar om du har en plats.
Deltagare som har betalat terminsavgift har dock alltid företräde.

Just DU är så hjärtligt och innerligt varmt välkommen till ett möte med dig själv.

 

Yogasalen under inredning och provläggning av mattor – så spännande!