PEACE of Life

Mediyoga vid Stress & Utmattning

För dig som är på väg in i eller ur utmattning eller kanske mitt i den. Vi träffas i en liten grupp på max 7 deltagare. Du får lära dig vad som händer i kroppen vid utmattning rent fysiskt men också yogans syn på det ur ett energimässigt perspektiv. Du får landa in i dig själv, andas ut, slappna av och möta dig själv på nytt. Skala av dina gamla mönster och tänka om. Det som tog dig till utmattning tjänar dig inte längre. 
Du får prova på yogans verktyg för att läka och så sakteliga bygga upp dig själv på nytt.

Du kommer under kursens gång få tillgång till MOSI-appen; Mediyoga som metod, under 3 månader som ett stöd för att träna hemma.

Detta är en kurs som är omarbetad sedan jag höll kurser på MediyogaInstitutet i Göteborg under ca 3 års tid och som alltid var fullbokad. Läs gärna vad deltagarna tyckte.

Anmälan, avgifter och betalning:

Du anmäler dig genom att fylla i uppgifterna på BokaDirekt. Klicka på länken nedan:
Mediyoga vid Stress & Utmattning
Välj nästa lediga datum och fyll i anmälningsformuläret.

Kursavgift för Mediyoga vid Stress & Utmattning: 3 200 kr 
Kursavgiften betalas när du har fått din faktura per mail och du kan betala till BG 565-3365 eller Swish nr.: 1234 193595. Snälla du, ange fakturanumret i meddelanden.
Vi tar även emot ePassi.
OBS! Din anmälan är bindande.

Allmän information:

Du behöver inte ha några förkunskaper från yoga. Vi gör mjuk och inkännande yoga, där du utgår ifrån vart du och din kropp befinner sig just nu.
Dörren är öppen 20 min innan passet börjar.
Kom i mjuka, rörliga kläder och ta gärna med dig varma sockar och en tröja till vilan.

Onsdagar kl.13-15:00, 8 ggr med start den 28/2

LOKAL: Östra vägen 69C, intill PS Gymnasieskola i Varberg med nedgång på gaveln av huset till källaren. En underbar yogasal där vi hålls i Moder Jords famn.

PARKERING: Det finns gott om platser på den stora parkeringen vid PS Idrottshall och därifrån är det endast ca 1-2 minuters promenad. Det finns även parkering längs med gatan och intill PS efter kl.18 med infart från Engelbrektsgatan. På dagtid brukar det vara fullt på PS-parkeringarna.

Just DU är så hjärtligt och innerligt varmt välkommen till ett möte med dig själv.