PEACE of Life

Stresshantering för ökad livskvalitet

Denna text är under bearbetning.

I den här kursen kommer du som har kört över dig själv och dina behov att få en enkel men kraftfull verktygslåda för stresshantering under 10 veckor. Du går ifrån utmattad, sömnrubbningar, tusen-tankar- som-snurrar och vilsen i livet till att kunna guida dig själv – dag för dag – framåt på en hållbar väg i livet med ökad livskvalitet.

Vi utgår ifrån Mediyoga och en holistisk syn på människan, där allt som är du; kropp, sinne och själ behöver vara med för att kunna skapa balans och glädje i livet.

Detta är en kurs som är omarbetad och anpassad efter tiden vi nu lever i. Under ca 3 års tid höll jag kursen Yoga vid Stress & Utbrändhet på MediyogaInstitutet i Göteborg och den var alltid fullbokad.
Läs gärna vad deltagarna tyckte.

Anmälan, avgifter och betalning:

Du anmäler dig genom att fylla i uppgifterna på BokaDirekt. Klicka på länken nedan:

Välj nästa lediga datum och fyll i anmälningsformuläret.

Kursavgift för Stresshantering för ökad livskvalitet: xxx kr
Kursavgiften betalas när du har fått din faktura per mail och du kan betala till BG 565-3365 eller Swish nr.: 1234 193595. Snälla du, ange fakturanumret i meddelanden.
Vi tar även emot ePassi.
OBS! Din anmälan är bindande.

Allmän information:

Du behöver inte ha några förkunskaper från yoga. Vi gör mjuk och inkännande yoga, där du utgår ifrån vart du och din kropp befinner sig just nu.
Dörren är öppen 20 min innan passet börjar.
Kom i mjuka, rörliga kläder och ta gärna med dig varma sockar och en tröja till vilan.

xxdagar kl.xx, x ggr med start den xx

LOKAL: Östra vägen 69C, intill PS Gymnasieskola i Varberg med nedgång på gaveln av huset till källaren. En underbar yogasal där vi hålls i Moder Jords famn.

PARKERING: Det finns gott om platser på den stora parkeringen vid PS Idrottshall och därifrån är det endast ca 1-2 minuters promenad. Det finns även parkering längs med gatan och intill PS efter kl.18 med infart från Engelbrektsgatan. På dagtid brukar det vara fullt på PS-parkeringarna.

Just DU är så hjärtligt och innerligt varmt välkommen till ett möte med dig själv.