PEACE of Life

Heldag med Göran Boll – grundaren av Mediyoga, den 26/10 2019 – FULLBOKAT.

I AM – En Heldag 26/10
Släpp Stress och Programmeringar

Upplevelsen av stress i en akut situation finns där för att rädda livet på oss. Vår tids kroniska stress tar snarare livet av oss. Från tiden i mammas mage ända fram till idag har du präglats av livet, där somliga präglingar gynnar dig, andra arbetar emot dig.

Yogan har i sin verktygslåda många vassa verktyg för att motverka skadlig stress och ge dig möjlighet att släppa ogynnsamma präglingar. Under denna dag tittar vi djupt in i verktygslådan.

I AM projektet, skapat av Göran Boll är en strävan mot att via workshops, föreläsningar, kurser och självstudier understödja yogans ursprungliga syfte, självreflektion och ökad klarsyn ledande till insikt och medvetenhet. I AM är öppet för alla som vill arbeta med att utveckla sin medvetenhet.

Under denna dag gör vi två yogapass, flera meditationer, för samtal på temat ”Släpp stress och programmeringar” – och ger dig förhoppningsvis svar på alla dina frågor.

SCHEMA          26/10

10.00     Introduktion, genomgång yoga basics

10.15     Yogapass & Meditation

11.30     Samtal kring dagens tema

12.00     Lunch

13.00     Meditation, reflektion och frågestund

14.20     Paus – fika

14.45     Yogapass & Meditation

16.00     Avslut

I anslutning till dagen får du utan extra kostnad:

  • pass och meditationer skickat till dig som PDF.
  • tillgång Online till alla I AM kvällspass som rullar på Yogainstitutet i Stockholm HT-19.

För mer information om I AM, Göran och Yogainstitutets verksamhet – www.goranboll.yoga

KURSFAKTA:

TID & PLATS         26/10 2019, kl.10-16, dörren är öppen från kl.9:30. PEACE of Life, Tångvägen 30 i ABF’s fina danssal i Träslövsläge.

ANMÄLAN           Via mail till ewa@peaceoflife.nu  (anmälan är bindande)
FULLBOKAT – men, det går bra att sätta upp dig på reservlistan och vid stort intresse så ordnar vi en dag till med Göran hos oss.

KURSAVGIFT       950:- som betalas till Ewas BG:
565-3365 inkl. fika, lunch ordnar du själv.
ePassi gäller ej som betalning vid detta event.

ÖVRIG INFO:
För dig som kommer från en annan ort och inte kör bil, så kan du enkelt ta dig hit med buss ifrån tågstationen i Varberg. Du åker med 1:an mot Träslövsläge, hoppar av på Fiskebåtsvägen (efter ca 22 min.) och därifrån är det en kort promenad på ca 5 min. till lokalen.

Angående lunchen, så finns det möjlighet att värma din medhavda mat på platta eller i micro, om så önskas. Det finns kyl att förvara maten i.