PEACE of Life

Återhämtning mellan jul och nyår 2023 – Fullbokat

2/12: Det är nu fullbokat men du kan ju alltid sätta upp dig på reservlistan.

Vi kör såklart en repris av detta härliga event även i år! – och i år är jag tidig med datumet 😉

Andas ut mellan jul och nyår! För femte året samlas vi med tre underbara Gongar och mina två nya klangskålar! Massor av vibrationer som tar dig till en djup avslappning, ner på cellnivå. Vibrationer som skapar ordning inom dig. Städar ut det gamla och öppnar upp för det nya. Ett Gongbad.
En Gong sägs vibrera med ca 72 000 olika frekvenser, lika många som du har energibanor i kroppen. Den fungerar som en stämgaffel för våra egna vibrationer och löser upp fysiska, mentala och emotionella spänningar i kroppen.

Du är hjärtligt välkommen att släppa taget om året som har gått och sätta dina intentioner inför det nya som väntar. Vi gör en ny liten ceremoni kring detta samt ett härligt yogapass där du släpper taget om det gamla i kroppen, sinnet och själen som inte längre tjänar dig och öppnar upp flödet för det nya som väntar. Vi går in i en lite längre meditation.
Låt sedan din kropp släppa taget med ett gongbad där cellerna får slappna av och kan återhämta sig. Du läker och möter året omstartad, laddad och öppen för det du önskar.
Efteråt finns det möjlighet att stanna kvar för lite thé och frukt – för den som vill.

Som vanligt utgår vi ifrån Mediyoga – mjukt, inkännande och helt utefter din kropp där du befinner dig just nu.

Länk för att boka din plats på BokaDirekt: https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/peace-of-life-10990/aterhamtning-mellan-jul-och-nyar-den-30-12-kl10-12-30-573548
Du får en faktura mailad till dig som du betalar omgående och har då din plats bokad.
Anmälan är bindande men kan överlåtas.

Tid: Lördag den 30/12 kl.10-12:30
Investering: 450 kr

I goda vibrationer badar du…