PEACE of Life

Återhämtning mellan jul och nyår 2022

Detta tidigare fullbokade event är äntligen tillbaka!

Andas ut mellan jul och nyår! För fjärde året samlas vi med tre underbara Gongar och förhoppningsvis har mina två nya klangskålar hunnit komma! Massor av vibrationer som tar dig till en djup avslappning, ner på cellnivå. Ett Gongbad.
En Gong sägs vibrera med ca 72 000 olika frekvenser, lika många som du har energibanor i kroppen. Den fungerar som en stämgaffel för våra egna vibrationer och löser upp fysiska, mentala och emotionella spänningar i kroppen.

Du är hjärtligt välkommen att släppa taget om året som har gått och sätta dina intentioner inför det nya som väntar. Vi gör en liten ceremoni kring detta samt ett härligt yogapass där du släpper taget om det gamla i kroppen, sinnet och själen som inte längre tjänar dig och öppnar upp flödet för det nya som väntar. Vi går in i meditation.
Låt sedan din kropp släppa taget med ett gongbad där cellerna får slappna av och kan återhämta sig. Du läker och möter året omstartad, laddad och öppen för det du önskar.
Efteråt finns det möjlighet att stanna kvar för lite thé och frukt – för den som vill.

Som vanligt utgår vi ifrån Mediyoga – mjukt, inkännande och helt utefter din kropp där du befinner dig just nu.

Du bokar din plats genom att maila: mailto: ewa@peaceoflife.nu 
Du anger namn, hemadress samt mobilnummer. Du får en faktura skickad till dig ca 1 vecka innan eventet, som du betalar omgående och har då din plats bokad.

Tid: Torsdag kväll, den 29/12 kl.18-20:30
Investering: 450 kr

I goda vibrationer badar du