Höstens terminskurser startar v.35 och 36.
BÅDA KLASSERNA ÄR FULLBOKADE! Men, det kan finnas lediga drop-in platser. Skicka mig en förfrågan per sms på 0704-496687 senast 60 min innan klassen startar så får du svar direkt.

Schema:

Mediyoga för HELHET
Torsdagar, kl.18:30-20:00 (start v.36, den 3 september)

och 
Söndagar kl.17:45-19:15 (start v.35, den 30 augusti) med uppehåll v.46.

OBS! Klassernas storlek kommer pga av Covid-19 att vara begränsade till max 14 personer (varav två platser är drop-in) så att vi kan sprida ut oss i vår stora yogasal och hålla bra fysisk distans till varandra.

Kursbeskrivning:

MEDIYOGA för HELHET
Vi varvar rena Mediyoga-pass med andra yogapass där vi även gör övningar för att sträcka ut hela baksidan av kroppen – för en helhet. Oavsett pass så har vi utgångspunkt i det mjuka, inkännande förhållningssättet till yogan. Som vanligt; alltid med en längre vila till Gongarnas vibrationer och så avslutar vi med  en meditation. Alla kan delta – oavsett förkunskaper.

Dr. Joe Dispenza menar att 70% av tiden lever vi under stresshormonerna! Forskningen visar att det är inte stressen i sig som är farlig för dig, utan bristen på återhämtning. Kom och få verktyg att hantera stress på praktisk nivå.
Yogan jobbar alltid på tre plan; fysiskt, mental och emotionellt. För helhet.

I dessa dagar är det allt viktigare att skapa en djupare kontakt med sitt inre. Det är många ”fake news” där ute, mängder av felaktig information och många som vill påskina att om du bara följer dom så kommer guld och gröna skogar till dig. Den enda du egentligen ska lyssna till är din innersta gudomliga eller ”gudinnliga” sanning. Vi kan alla få tips och inspiration från andra, men när det kommer till besluten; ta dom från ditt hjärta.
För mig har Mediyoga och meditation blivit en väg att hitta min inre röst och guidning. Kom och prova du med!

 

Allmän information:

Alla kan delta! Du behöver inte ha några förkunskaper från yoga. Vi gör alltid mjuk och inkännande yoga, där du utgår ifrån vart du och din kropp befinner sig just nu.
Terminskurserna är 12 veckor och passen är 90 min. Dörren är alltid öppen 30 min innan passet börjar. Kom och varva ner innan eller ta en kopp thé.
Missar du ett tillfälle kan du alltid ta igen i annan grupp, så länge det görs under pågående termin, stäm bara av med mig när du vill komma.

 

Anmälan, avgifter och betalning:

Du anmäler dig genom att maila till ewa@peaceoflife.nu
och kursavgiften betalas i samband med anmälan.

Kursavgift för HT2020: 1 980 kr
Betala till BG 565-3365 eller Swish nr.: 1234 193595
Vi tar även emot ePassi.

I mån av plats så erbjuder vi drop-in-platser. Deltagare som har betalat terminsavgift har dock alltid företräde.
Drop-in betalas på plats till swishnr: 1234 193595 eller kontant och kostar 220 kr.
NYHET fr.o.m. HT2019, 5-kort: 990 kr, du köper det på plats (Giltighetstid 1 år från utskriftsdatum.)

För att boka drop-in, skicka ett sms till 0704-496687 senast 60 min innan klassen startar för att få svar om du har en plats.

Just DU är så hjärtligt och innerligt varmt välkommen till ett möte med dig själv.

 

I varje avslappning vilar du till Gongarnas helande vibrationer.