PEACE of Life

Webbadress: http://www.peaceoflife.nu

Besöksadress: Tångvägen 30, 2 tr., 432 75 Träslövsläge

Telefon: 0704-496687

Org nr: 710319-4606

 

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Nyhetsbrev

De nyhetsbrev vi skickar ut görs för att du någon gång har varit i kontakt med PEACE of Life eller för att du har anmält intresse för yoganyheter på vår hemsida. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet. Vi använder oss av Mailchimp och de följer GDPR. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig, längst ner i mailet (du klickar på Unsubscribe).

Kursinformation och faktura

Vi skickar ut kursinformation och faktura via Mail till de uppgifter som du har angivit vid anmälan. Vi behåller din hemadress, mobilnummer samt mailadress så länge du är aktiv kund hos oss, dock högst ett år.

När du betalar hos oss erbjuds du att betala med KLARNA och väljer du detta betalningsalternativ så godkänner du deras villkor för personuppgifter.

Uppgifter om din personliga hälsa

Har du gått på enskild yogasession hos oss så mailar vi dig, efter ditt muntliga medgivande, den personliga information som du har delgivit oss. Denna information raderas ur Mail-programmet senast ett år efter avslutad kontakt.

 

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inte några personliga uppgifter med någon.

 

Hur länge vi behåller era uppgifter

Vi behåller eventuella personuppgifter i form av namn, adress, mejladress och telefonnummer i ett separat mailregister (Mail) och dessa uppgifter sparas så länge du är aktiv kund hos oss, dock högst ett år.

Prenumererar du på vårt nyhetsmall så ligger dina uppgifter (namn och mailadress) kvar i Mailchimp tills dess att du väljer att avsluta prenumerationen.

Använder du dig av vår tidsbokningssystem (Bokadirekt) så kan du maila oss och begära att vi tar bort dina uppgifter, om inte så raderas du ur detta system då du inte har besökt oss inom ett år.

Använder du dig av Klarna som betalningsalternativ, så accepterar du deras egna villkor och kontaktar dem ifall du vill att de ska radera dina uppgifter.

 

Vilka rättigheter du har över dina data

Du har alltid rätt att ta del av vilka uppgifter vi har om dig och hur vi hanterar dessa. Du har alltid rätt att få dina uppgifter rättade om något inte stämmer. Du kan när som helst be att dina uppgifter tas bort om du inte längre vill få information från oss.

Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara för administrativa ändamål, ex. slutfakturering.

 

Hur vi skyddar din information

Vi delar inte din information med någon annan utanför företaget och det är endast några få personer som arbetar med den information som kommer in på hemsidan, som levereras av Binero och de följer GDPR.

 

Vilka leverantörer/ personuppgiftsbiträden arbetar vi med (Leverantör, Orsak, Uppgifter, Land och Laglig grund)

Nedanstående leverantörer har därför även tillgång till dina personuppgifter.

Binero.se  Domän, webbplats och e-post, Sverige, Leverans av tjänst enligt avtal

Mailchimp.com Mailregister för nyhetsutskick, e-post, USA, Leverans av tjänst enligt avtal

Bokadirekt.se Tidsbokning, namn, e-post, mobilnummer, Sverige, Leverans av tjänst enligt avtal

Klarna.se Betalsystem vid tidsbokning, namn, personnummer, adress, telefonnummer, Sverige, Leverans av tjänst enligt avtal

 

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Våra leverantörer arbetar hela tiden för att säkerställa våra system och eliminera risken för läckor. Skulle dock någonting hända kommer detta omedelbart att anmälas till Datainspektionen enligt GDPR.

 

Kontaktuppgifter till ansvarig för hanteringen av personuppgifterna på PEACE of Life

ewa@peaceoflife.nu