Jag som driver PEACE of Life heter Ewa Hörnfalk Fahlén. Två av mina passioner är yoga och massage!

Jag tror på människans självläkande förmåga och av egen erfarenhet så kan yogan verkligen vara en del i processen att bli hel. Massagen kan öppna upp medvetenheten om sin egen kropp, lindra smärta, öka rörligheten eller bara vara avslappnande – oavsett vilket, så är det välgörande.
Jag vill hjälpa andra människor att hela sig själva – inifrån. Ingen snabb fix, utan varaktigt med tålamod och kärlek. Min egen resa från en medelsvår utmattningsdepression har banat denna vägen för mig.

Sedan 2001 har jag tränat både Hatha och Ashtanga yoga till och från. Jag är utbildad instruktör i Mediyoga sedan 2013 och har nu en färsk utbildning till Lärare och Terapeut i Mediyoga sedan december 2015.
Utbildade mig till Massageterapeut på Axelsons 2001, vilket jag arbetade med under tre års tid som egen företagare på bl.a. Hälsorum i Varberg. Arbetade även som timanställd på Asia Spa som massör och instruktör, i två omgångar. Sedan var det dags för paus, för barnen att få utrymme i mitt liv.
Utbildad Medicinsk Massageterapeut sedan juni 2014 och driver sedan september 2014 PEACE of Life. Under hela hösten 2014 hade jag förmånen att få samarbeta med Kommunhälsan i Varberg i ett stort hälsoprojekt inom Varbergs Kommun som instruktör i Mediyoga där jag höll upp emot 100 klasser.
Jag har även en grundutbildning i professionell coaching samt MI-samtal.

Min senaste utbildning är inom Yoga vid Stress & Utbrändhet, steg 1-3, för Elisabeth Engqvist. Vilket är en naturlig inriktning för mig då jag själv har hittat min väg tillbaka till kraft och balans genom Mediyoga och vill gärna förmedla detta fantastiska verktyg till andra.

Ewa Hörnfalk Fahlén, juli 2012

 

Från och med januari 2015 kombinerar jag mina passioner och delar med mig av dem till dig, för kropp, sinne och själ. Jag finns tillgänglig på Läjet i Scapahuset (f.d. Bertilssons Bageri) där jag erbjuder både massage och yoga. Jag håller även yogapass i Träslövsläge med ny lokal, ABF’s fina danssal i Scapahuset (intill ICA Ankaret) fr.o.m. våren 2018 med plats för fler yogis, samt ute på flera företag. Sedan vårterminen 2016 hittar du mig även på Mediyogainstitutet i Göteborg, där jag håller två klasser i veckan.

Den största vinningen är att släppa taget, släppa kontrollen: Let go of the Ego.
Du är varmt välkommen att utforska din inre potential!